DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás
Emelt csomag

Emelt csomagunk egy kiegészítő ajánlat az élő számla (Alap csomag) mellé, amely azoknak szól, akik nem csak az induláshoz, hanem a folytatáshoz is támogatást szeretnének.

 

Regisztráljon most!

Kérjük töltsön ki minden mezőt!

A regisztrációt követően munkatársunk felkeresi Önt elérhetőségein és segít Önnek a számlanyitásban és a szolgáltatásaink aktiválásában!

 


 


Az Emelt csomag tartalma részletesen:

- Kereskedési SMS szolgáltatás

A kereskedési SMS szolgáltatásban a  saját pozícióinkról SMS-ben értesülnek az előfizetők, amelyekből a gyakorlatban is látják a prudens kereskedés alapszabályait, a stop menedzsmentet, be- és kilépési pontok meghatározását.

- Elemzői szoba

Elemző szobánkban minden hétfőn reggel 10.00 órakor értesülhet általános meglátásainkról a főbb piacokat tekintve (EU és USA indexek, olaj és arany piacok, főbb devizapárok piacai, valamint az EUR/HUF párat elemezzük). Beszélünk az általános hangulatról és a várható bejelentésekről, hírekről is.

- Élő kereskedési nap

Minden hónapban egy napon élőben követhet minket, láthatja a chartjainkat és aznapi elemzéseinket, gondolatainkat! Kiváló módszer a gyakorlásra és saját gondolataik ellenőrzésére.

- Kereskedési robot

A kereskedési robot nagy előnye, hogy minden emberi érzelmekből fakadó hibát teljesen kizár. A Dax, FTSE és EUR/USD termékekre optimalizált robotjaink a NanoTrader platformon futnak, és mindegy, hogy emelkedik az ár vagy esik, a gyors mozgásokból profitálunk. Próbálja ki Ön is!

- Autochartist szoftver

Az Atochartist szoftver egy automata chart-alakzat értelmező és értesítő rendszer. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy mely piacokon akar kereskedni és a rendszer máris kiszűri a trenderősítő és trendfordító alakzatokat. Sőt, külön értesít, amennyiben az árfolyam az alakzatból kilép és érdemes pozícióba lépni.

- Haladó 10 alkalmas oktató-videó sorozat

A haladó oktatásunkat alapvetően a már éles számlával kereskedő ügyfeleinknek ajánljuk. A15 órás anyag során a tőzsdézés pszichés hatásaitól a pozíció és kockázat menedzsmenten át a hírek értelmezéséig vesszük át a témaköröket. A sorozat végén technikai stratégiákat ismerhet meg, amelyet azonnal át tud ültetni kereskedésébe akár változatlanul, akár a személyre szabva, módosítva.