DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás
Határidős kereskedés

Amennyiben Ön már egy tapasztalt kereskedő, akkor érdemes kipróbálnia a NanoTrader határidős kereskedési platformunkat, amellyel közvetlenül a világ legnagyobb határidős piacain tud kereskedni. A Határidős platformunkat olyan kiemelkedõ funkcionalitás jellemzi, amelyhez hasonlóval talán nem is lehet a lakossági ügyfeleknek kínált szolgáltatások között találkozni. Többek között a programozott kereskedés és a technikai indikátorokhoz igazított kereskedési stratégiák kifejlesztése az, amely megkülönbözteti ezt a felületet a piacon találhatóaktól.

A kereskedési számlákat Luxemburgban nyitjuk, amelynek elõnye az a tény, hogy Luxemburg az EU egyik legfejlettebb pénzügyi kultúrájával rendelkezõ tagállama és az összes kereskedési számlára a luxemburgi banktitok szigorú szabályai érvényesek. Emellett a kereskedési számlák és a számlákon nyitott pozíciók biztosítva vannak a szolgáltató csõdje esetére is, 100-100ezer EUR értékben.

Kereskedjen a világ meghatározó határidõs piacain közvetlenül!

A számla

A WH SelfInvest Ltd az Macquarie Bankot bízta meg a letétkezeléssel és ügyfélszámlák elszámolásainak kezelésével. A Macquarie Bank a határidõs piacok legnagyobb letétkezelõje. A WH SelfInvest ügyfelei ezáltal azt kapják, ami a legfontosabb: a nyugalmat.

A számla többdevizás (multi-currency) számla. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek ugyanarról a számláról egyszerre kereskedhetnek USD, EUR, GBP, JPY, CHF, stb. devizákban jegyzett határidõs termékekkel.

A számlanyitás minimális értéke € 10.000. Maximális számlaösszeg nincs meghatározva.

A számlára a luxemburgi banktitok elõírásai érvényesek.