DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás

OKTATÁS
A BPForex-nél mi hiszünk abban a szemléletben, hogy a tőzsdézés tanulható és tanulni is kell. Csak akkor van esélyünk a sikeres kereskedésre, ha fel vagyunk készülve a be- és kilépési pontok felismerésére, a kockázattűrő képességünkhöz igazított pozícióméretek meghatározására és saját pszichés korlátaink átlépésére. Végül képesnek kell lennünk egy saját kereskedési stratégia kialakítására. Mi ezekben segítünk.
Ingyenes alapszintű oktatási programunk 4 videó anyag segítségével a kereskedés alapjaitól vezeti el a hallgatókat a pozícióméretezésen és a prudens kereskedés alapvető szabályain keresztül a tőzsdézés pszichés vonatkozású kihívásáig. Végül a napi gyakorlatban is használható kereskedési stratégiákat ad a hallgatók kezébe.
Haladó oktatási programunk egy 11 részes videó sorozat, amely során a tőzsdézés pszichológiai vonatkozásait mélyebben taglalva, a pozíció és kockázatmenedzs- ment eszközeit mutatjuk be, beszélünk a piaci hírek és fundamentumok hatásairól és végül a magas valószínűségű tőzsdei stratégiákkal zárjuk a sort.
Tekintse meg videóinkat, amelyeken a ProTrader és a NanoTrader platformok gyakran használt funkcióit mutatjuk be. Ha marad kérdése, látogasson meg minket irodánkban vagy telefonáljon! Szívesen segítünk az apró nüánszok elsajátításában is!
Összeszedtünk néhány gyakran előforduló fogalmat és kifejezést a tőzsdézés világából, hogy ne kelljen őket máshol keresnie.