DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás
Metatrader

A Metatrader platform az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbben kezelhető kereskedési felület a világon. Erőssége épp az egyszerűségében rejlik, továbbá abban, hogy rendkívül széles közösség készít a platformon futtatható stratégiákat, indikátorokat és egyéb kiegészítőket szerte az Interneten.

A fenti funkcionalitás párosul nálunk a szokásos magas minőséggel, azaz a No Dealing Desk (kereskedési pult mentes) működéssel és a biztosított számlák nyújtotta biztonsággal.

Ha Önnek már van egy jól működő robotja, de szeretné számláját biztonságban tudni, vagy épp az általunk kínált stratégiákat szeretné futtatni a Metatrader platformon, akkor BPForex ideális választás!

JUTALÉKALAPÚ DÍJSTRUKTÚRA

Az MT4 platformban jutalék alapú díjstruktúra érvényes. Ez azt jelenti, hogy egy rögzített alacsony spread és egy kötésenkénti jutalék kerül felszámításra.

Előnyök:

1. A jutalék alacsony: 0,035 / 1000$ megbízásonként

2. Alacsony rögzített (nem változó) spread, melynek további előnyei:

- Csak egy fix spread ad helyes backtest eredményeket egy stratégia tesztelése során

- Hedgelt pozíciókon levő nyitott P/L soha nem változik

- A nyitott pozíciók eredménye nem változik a spread változása miatt

- Mindig előre ismert a spread, amin a megbízása teljesülni fog. Nincsenek meglepetések a pozíció megnyitásakor.

Példák:

1000 EUR/USD vétel -> jutalék: 0,035EUR

1000 GBP/USD eladás -> jutalék: 0,035GBP

A kötés teljes jutaléka levonásra kerül a pozíció megnyitásakor (tehát 2x0,035/1000$). A pozíció lezárásakor nem kerül jutalék levonásra. A pontos spreadek az információs listában találhatók.

FIGYELEM! A WH Selfinvest a legtöbb MT4-es brókertől eltérően nem a Metatrader4-en belül köti meg a megbízásokat, hanem a valós piacon. Ez a megbízáskezelés előnyös, hiszen esetleges technikai problémák esetén is zavartalanul működik. A WHS MT4-gyel való kereskedés előtt mindenképp tanulmányozza a használati útmutatót!

Próbálja ki demo számlánkat! Kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon vagy emailben!

MT4 DEMO REGISZTRÁCIÓ

(A megnyíló lap alján)