DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás
Nano Trader

A NanoTrader platform

A WHS NanoTrader a világon egy teljesen egyedülálló platform! Stratégiákat tud tesztelni egy kattintással, nem kell várnia hosszadalmas backtest betöltésekre, optimalizálni tud indikátor vagy stratégia paramétereket egy kattintással több tényezőre: akár a teljes profitra, vagy a kötések számára, vagy a nyerő kötések számára vagy éppenséggel a legnagyobb vesztő kötés minimalizálására! Mindezt pillanatok alatt! A program lehetővé teszi, hogy saját kezűleg, félig automatizáltan vagy teljesen automatizáltan kereskedjen.

Ha Ön úgy érzi, kevésbé fogékony a technológia vívmányai iránt, akkor is érdemes kipróbálnia a NanoTradert, hiszen rengeteg, a WH Selfinvest által előre leprogramozott stratégia áll a rendelkezésére és Önnek semmi más nem kell tennie, csak elindítania a programot!

Határidős és CFD kereskedési platformunk rendkívül stabil alapokra épült. Ugyanazt a technológiát használja, mint a londoni és chicagói professzionális határidős kereskedők platformjai. A nagysebességű hálózaton keresztül közvetlen hozzáférést garantál a határidős piacokhoz.

A NanoTrader tartalmazza a határidős instrumentumokon kívül az összes CFD és FX terméket is.

Ha többet szeretne tudni, tekintse meg bemutatónkat és stratégiáinkat itt: KATT!

Ha ki szeretné próbálni a Nano Trader platformot, regisztráljon egy demó számlára!

NANOTRADER FREE DEMO REGISZTRÁCIÓ