DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás

Szolgáltatások
Mindenki máshogy szereti – naponta többször vagy csak heti egyszer, netán még ritkábban. Persze itt szigorúan a kereskedésre gondolunk! A közös azonban sok kereskedőben az, hogy szeretnek valamilyen segítségre támaszkodni: legyenek azok indikátorok, elemzések vagy egy robot. Összegyűjtöttük itt azokat a szolgáltatásokat, amelyeket mi a leghasznosabbnak gondolunk, és amelyek bármekkora tudásszinttel használhatóak.
A Heti Iránytű tulajdonképpen egy vasárnap készülő elemzés, amely egy hétre tekint előre és a várható piaci mozgásokra készíti fel az olvasót. Ehhez kapcsolódik a hétfő reggeli Elemző szoba, amely interaktívabb - és több instrumentumra kiterjedő - formában tálalja meglátásainkat. Az iránytűben ismertetett pozícióötleteink lekereskedéséről igény esetén SMS értesítést küldünk.
Napi szinten elemezzük a piacokat és a háttérinformációkat: Önnek nem kell elmélyednie a GDP vagy munkanélküliségi adatokban vagy a bonyolultabb technikai elemzési módszer- tanokban, hiszen ezt mi elvégezzük Ön helyett. Naponta 2-3 alkalommal reagálunk a piaci helyzetre. Csatlakozzon, ingyenes!
Az SMS pozíciók szolgáltatásunkkal ügyfeleink valós időben tudják nyomonkövetni az általunk felvett pozíciókat és azok rövid kommentárjait. Ideális kezdőknek tanulás céljából és haladóknak saját ötleteik megerősítéseként.
A kereskedési robotok népszerű eszközök, hiszen a hiedelem szerint kiküszöbölik a humán tényezőt. Ez nem teljesen igaz, de valóban léteznek akár éveken át tartós eredményt produkáló automatizált kereskedési rendszerek. Nálunk csak olyan robotokat ér el, amelyeket mi magunk teszteltünk és finomítottunk.
A technikai kereskedés egy külön műfaj, amelynél a legfontosabb a szabályszerűség, a módszertan, amit összességében stratégiának hívunk. Mi nem a technikai alakzatokat tanítjuk, hanem a stratégiaépítés módszertanát. Ehhez videókat, szignálokat kínálunk.