DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás
Robot kereskedés

Teljesen automatizált kereskedési rendszer a BPForex-nél!

Mi az a stratégia?

Egy olyan kereskedési rendszer, amelyet követve kiszámíthatóvá tesszük a kereskedésünket és statisztikai alapokon építhetünk rá. Ha nem követünk semmilyen rendszert, nagyon kicsi az esélye, hogy nyereségesek leszünk.

Milyen a jó stratégia?

1.  Elsősorban amelyik profitábilis.
2.  Amelyikkel nem veszíthetünk sokat egy-egy pozíción emiatt közel lineáris a hozamgörbe.
3. Jó kockázatmenedzsmentje és nyerési százaléka van: lehet egy stratégiának 80%-os a nyerési százaléka, ha a maradék 20%-a a kötéseknek elviszi a tőke 80%-át.
4.   Nincs túloptimalizálva a múltbeli adatokra.

Miért nehéz megtalálni azt a rendszert, ami szinte minden piaci körülmény között jól teljesít?

1. A piaci mozgások jellege folyamatosan változik, néha trendben van, néha oldalazik. Ha az egyikben a stratégiánk jól működik, akkor a másik szakaszban nagy valószínűséggel sokat bukunk.
2.  Még visszamenőleg is nehéz több száz kereskedésre megállapítani a jó profitcélt/stop szintet.
3.  Nem tudjuk, hogy melyik napszakban a legoptimálisabb kereskedni az adott stratégiát.

Ezekre a kérdésekre a Nanotrader megadta a válaszokat finomhangolás és éles kereskedés után. Gondolta volna például, hogy napi pár óra kereskedés egyenletesebb teljesítményt adhat, mint az egész napos grafikonelemzés?

Internetleállás kereskedés közben? Nem probléma! A rendszer minden pozícióhoz stop és limit megbízásokat ad meg, melyek a szerveren tárolódnak. Ezek akkor is aktiválódnak, és megvédik pozícióját, amikor nincs internetkapcsolat. A Nanotrader pedig újra kapcsolódik a szerverhez, amint helyreáll az internetkapcsolata.