DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás
Szignál kereskedés

Kereskedjen velünk!

Az email értesítésre előfizető ügyfeleink valós időben tudják nyomonkövetni az általunk felvett pozíciókat. Remek lehetőség ez azoknak, akik bizonytalanok egy-egy kereskedési szituáció megítélésekor, vagy épp azoknak, akik még tanulják a kereskedést és saját stratégiájuk kidolgozásához keresnek ötleteket. Ha épp nincs monitor közelében, akkor sem marad le semmiről.

Hosszas tesztelés után kiválasztottuk azokat a kereskedési módszereket, melyeket alkalmasnak találtunk az emailes értesítésre. A négy stratégia, amit használunk:

1. Keddi fordulat a DAX-ban: keddre általában iránybaáll a piac, lereagálta a hétfői hétnyitást, hosszú időre visszanézve a keddi DAX piaci mozgása statisztikailag bizonyított.

2. Pénteki Arany vásárlás: szintén statisztikai alapú kereskedésről van szó, péntekenként általában az arany emelkedni szokott, ezt a hatás használjuk ki más technikai együttállások segítségével.

3. Hónap végi S&P500: általában 4 nappal a hónap utolsó kereskedési napja előtt lépünk pozícióba, hogy ki tudjuk használni ezt a naptári effektust.

4. GBP/USD keddi esés: szintén egy statisztikai előfordulásról beszélünk, általában 6 órányit várunk egy nyitott pozícióval, hogy ezt a hatást kihasználhassuk.

 

Egy héten átlagosan 2-3 pozíciót veszünk fel, de ez nagyban függ az adott piaci helyzettől.

Bővebben: INVESTUI