DEMO SZÁMLA
Próbálja ki demo
platformjainkat!
Mehet
Hírlevél feliratkozás

vagyonkezelés
A kezelt számla egy olyan tőke- vagy letéti számla, amelyre vonatkozóan kezelési/kereskedési megbízást adhatnak ügyfelenk. Ez a megbízás bármikor visszavonható, a számla egyenlege és a végrehajtott megbízások teljesen transzparensek. Esetünkben heti 1-4db megbízásról (vagy pozícióról) van szó.
A számlakezelők általában egy fix költséget (a tőke évi 2-4%-a) és az elért profit egy részét (5-25%) szokták a szolgáltatásért elkérni. Ez egy kockázatos befektetési forma, ennek megfelelően az elérhető profit is kiemelkedő tud lenni.
Az Investui esetében nincsenek fix díjak: a kereskedési költségeken felül (amelyek minden tőzsdei kereskedés esetében felmerülnek) csak a profitábilis kötések után kell évi 2%-ot fizetni. Ez a költség-struktúra egyedülállóan fair-nek számít az iparágban.
Teljesen automatikus kezelt számla, vagy riasztás alapú félautomata kereskedés. Teljesen transzparens megoldások mindenkinek.
.
Ha érdekli a Kezelt számla szolgáltatás, kérjük regisztráljon és elküldjük Önnek a stratégiák részletes eredmény kimutatásait. Kérjük töltsön ki minden mezőt!